donderdag 21 december 2017

BRUIDSTAART || Bakkerij van Malkenhorst

Bedrijf:   
Bakkerij van Malkenhorst
Locatie:
Naaldwijk en Poeldijk
Branch:
Bruidstaart
Stijl:
Op Maat van Klassiek tot Modern
Contact via:   
www.bakkerijvanmalkenhorst.nl / email of loop even binnen
Interview met:   
Mirjam

Werkzaam sinds:
2011   
Zelf getrouwd:   
Ja, met bakker Wim       
Wat betekent trouwen voor jou:
Onvoorwaardelijk!
Wat is je favoriete wedding/ love song:
Katrina & the waves - walking on sunshine
Wat zou je zelf willen veranderen van je eigen trouwdag:
Niets. Nou misschien een andere kapster, het is het begin van je ‘huwelijk’ dus de dag leuk beginnen is wel zo gezellig. (ik als bruidsstylist kan dit alleen maar beamen ;p)

Wat kunnen bruidsparen van jullie verwachten?
“Niets is te gek”
Persoonlijke zorg en tijd besteden wij aan jullie bruidstaart. We luisteren naar je wensen, zelfs als we zelf onze vraagtekens hebben zullen we het voor je maken. Een proeftaartje hoort daar natuurlijk bij. Heb je een speciale themakleur? Dan kunnen we daar een voorbeeld van maken. Speciale maat parel of kant op de taart? Verschillende vormen? Heb je dieetwensen? We kunnen dit tastbaar aan je laten zien en natuurlijk proeven!

Wat kenmerkt jullie werkwijze?
“Van Bruidstaart tot Sweettable”
Na een kennismaking worden er proeftaartjes gemaakt, deze kun je thuis op je gemak proeven. Geen gedoe met vrij nemen of afspraken verzetten. Wij luisteren naar je wensen en adviseren waar nodig. We maken al heel wat jaren taarten en kunnen iedere stijl aan. We werken alleen met kwaliteits grondstoffen, niets komt uit een pakje. Uiteraard bezorgen we de taart. Daarnaast kunnen we ook een Sweettable verzorgen. Koekjes, bonbons, cupcakes ect.

Met welke woorden omschrijf je je bedrijf/ diensten?
Is er een onvergetelijk moment die je met ons wilt delen?
“Met een bruidstaart naar het buitenland”
Zit je dan, in de auto, met 2 koelboxen… bij iedere hobbel slaat je hart weer over. Red de taart het heel naar de overkant. Letterlijk want de taart was op weg naar Engeland. We zijn door de tunnel met de trein gegaan. Al die hobbels, we zijn niet aangehouden door de douane, anders hadden we de taart misschien moeten inleveren. Alles is gelukkig goed en heel aangekomen, maar het was best wel spannend.

Welke tip wil je aanstaande bruidsparen meegeven?
Tip 1: Koop je bruidstaart bij ons!
“Blijf praten met elkaar.”
Tip 2: Communicatie. Zowel in de keuze van je taart; het is fijn om eerst samen te bedenken wat je eventueel zou willen kwa smaak en vorm ed. en daarna naar ons te komen, maar ook in je huwelijk. Wij zijn al 13 jaar samen, hebben 2 kinderen en 2 winkels, we werken samen, dan is het belangrijk dat je blijft praten met elkaar!



Onze ervaring met Bakkerij van Malkenhorst:

Cynthia: Om een leverancier goed in beeld te kunnen zetten is het belangrijk om even een kort face to face interview te houden en ja, dan moeten we ook wel een beetje een idee krijgen van hoe een bedrijf in elkaar zit. In dit geval: proeven. Dus stonden er 3 proeftaartjes voor ons klaar. Alles van Bakkerij Malkenhorst ademt ambacht en passie, echt niets is te gek. Wil je een goede, lekkere bruidstaart dan ben je bij Mirjam en Wim aan het juiste adres. 
Hilde: Wat heb ik bewondering voor deze jonge ondernemers. Niet één maar twee goed lopende bedrijven hebben en een jong gezin. Wij mochten zelf bruidstaart proeven met diverse smaken; heerlijk! Het is een echt ambachtelijk bedrijf dat verse ingrediënten gebruikt. En dat proef je! Een aanrader om daar je bruidstaart te bestellen. 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten