donderdag 16 november 2017

TROUWLOCATIE || BeachLine Beach - Bryan Franken

Bedrijf:   
BeachLine Beach - Strand & Events
Locatie:
s’ Gravenzande    
Branch:
Trouwlocatie / Eventlocatie
Stijl:
Informeel maar professioneel   
Contact via:   
www.beachlinebeach.nl info@beachlinebeach.nl bel of kom gewoon even binnenlopen!
Interview met:   
Bryan

Werkzaam sinds:
2013           
Zelf getrouwd:   
Ja, op het strand bij BeachLine   
Wat betekent trouwen voor jou:
Een bevestiging aan elkaar dat je er voor elkaar bent   
Wat is je favoriete wedding/ love song:
Bruno Mars - Marry You
Wat zou je zelf willen veranderen van je eigen trouwdag:
Helemaal niets, het was een perfecte dag!

Wat kunnen bruidsparen van je verwachten?
“Geen kant en klare trouwpakketten”
Geen bruiloft is hetzelfde, iedereen doet het op zijn eigen manier. Dat kan niet in een pakket worden vastgelegd. Ik bied kennis (event management gestudeerd), ervaring, flexibiliteit en eindeloze mogelijkheden. Meedenken en adviseren over dagindeling en aankleding creeërd de dag. Met mijn eigen bruiloft, september 2016, heb ik alles zelf georganiseerd. Een goed draaiboek gemaakt en daarna alles overgedragen aan de mensen waarmee ik werk . Ik vertrouwde op mijn team en dat bracht mij rust. Dat kunnen bruidsparen ook verwachten. Een ontspannen, professioneel georganiseerde dag van aankomst tot vertrek.

Wat kenmerkt jouw werkwijze?
“Niets is onmogelijk”
Onze focus ligt op feesten en partijen zoals een trouwerij.
Aan het strand trouwen is mogelijk in alle stijlen. Boho Beach, maar ook Chique Modern. Doordat we een blanco canvas bieden (ook het paviljoen is wit) zijn we flexibel met de aankleding. Met een erkende keurslagerij maken wij luxe BBQ’s en bufetten op het strand mogelijk.  We zorgen dat het bruidspaar feestelijk wordt verwelkomd met een hapje en een drankje voor de gasten. Voor de feestavond hebben we verschillende DJ’s en bands die we aan kunnen bieden en vaker mee samenwerken. Als afsluiter hebben we een soort van ‘BeachLine’s signature’ om het bruidspaar een paar rondjes met de pick-up over het strand te rijden en daarna af te zetten bij de taxi of het hotel. Dat is altijd wel een hoogtepunt van de avond, de bruidsparen vinden het geweldig!

Met welke woorden omschrijf je jouw bedrijf/ diensten?


Is er een onvergetelijk moment die je met ons wilt delen?
De keer dat er een complete Fanfare kwam aanlopen was toch wel heel bijzonder. Het bruidspaar speelde er zelf in, het hoorde erbij! Een sensatie om te zien, hoe ze aan kwamen lopen en speelde op het strand... Echt geweldig.

Welke tip wil je aanstaande bruidsparen meegeven?
“Ook bij minder weer blijft het strand een unieke locatie en kan het feest altijd doorgaan”
Ook als het regent ben je op een unieke locatie, het strand. Ik heb nog nooit meegemaakt dat er buiten geen foto’s kunnen worden gemaakt. Het regent nooit de hele dag. Daarnaast  kunnen we van binnen, buiten maken en van buiten binnen door ons ‘carbrio-terras’.
“Ga eerst op gesprek, bij een locatie en bespreek de mogelijkheden. Ga daarvan uit”
Een goed gevoel hebben bij de locatie en bij mij is het meest van belang. Het bruidspaar moet het gevoel van vertrouwen krijgen dat het goed komt. Je moet rust bieden door uit ervaring te spreken.

Onze ervaring met Bryan - BeachLine Beach
Cynthia: Wat een passie en een ervaring. Bryan heeft een duidelijk doel voor ogen. Service! Omdat zijn huwelijk nog vers is en op zijn eigen locatie was weet hij meer dan alle ins en outs. Ik geloofde hem toen hij zei; ‘niets is onmogelijk’.
Hilde: Tijdens het gesprek met Bryan merkte ik dat hij een echte Westkander is die bevlogen over bedrijf praat. Hij wil het voor iedereen naar haar of zijn zin maken. Vooral bruidsparen zullen niets tekort komen op hun speciale dag. 

Dank aan Bryan, wat een super fijn gesprek. We hebben zelf ook veel geleerd over de mogelijkheden voor het trouwen oo het strand! 
Liefs Hilde en Cynthia 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten